Till dig som är ”hyresvärd”

Detta meddelande riktar sig till dig som hyr eller lånar ut din båtplats i andra hand med följande information:

I och med det nya arrendeavtal som vi i höst kommer att teckna tillsammans med Eskilstuna kommun kommer det inte längre att vara tillåtet att varken hyra eller låna ut sin plats i andrahand. Vi vill därför att du som omfattas av denna förändring meddelar din gäst att personen i fråga måste söka ny båtplats till nästa säsong. Om behov av tillfällig uthyrning av plats finns, kommer den att administreras av föreningen alt. kommunen. Syftet med denna förändring är att säkerställa att föreningens båtplatskö är den enda vägen in i föreningen och hamnen. Vi tror att detta kommer att leda till att det blir större rörelse i hamnen mellan medlemmar som vill ha större resp. mindre plats för sin båt. Detta ger oss även en säkrare bild av vem som äger resp. båt i hamnen.

Vi väljer att gå ut med denna förhandsinformation redan nu så att hyresgästerna får en ärlig chans att hitta en ny plats för sina båtar till nästa säsong.

För att ställa sig i den externa kön, mejla till bokafritid@eskilstuna.se och uppge namn, adress, personnummer, mobilnummer, båttyp, längd och bredd på båten.

Om din gäst redan har en annan plats i hamnen som den av olika anledningar inte brukar, och vill ställa sig i den interna kön, mejla till kansliet@sundbyholmshamn.se

För övriga frågor vänligen kontakta ordf@sundbyholmshamn.se alt. kansliet@sundbyholmshamn.se

 

M.v.h Styrelsen för Sundbyholms hamn ekonomiska förening.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.